MHP'li Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Hedef Alan Trollere Tepki Gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, X hesabından MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında yalan haber yapılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP'li İsmet Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yapmadığı bir açıklamayı yapmış gibi, söylemediği sözleri söylemiş gibi servis eden, yalan haber yapmayı meslek edinmiş bazı sosyal medya sayfalarının bir taşeron partinin trol merkezinden yönlendirildiği anlaşılmaktadır. 
Karanlık bir stratejinin ürünü olan bu operasyon sayfaları; FETÖ ve PKK’lı trollerle birlikte organize ve eş zamanlı bir şekilde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında yalan haber yapmışlardır. 
Çok geçmeden bu paylaşımları yapan hesapların arkasında taşeron bir siyasi partinin, siyasi geleceği ümitsiz, sözde genel başkanının olduğu anlaşılmıştır. Bu hastalıklı şahsın kendi yaptırdığı yalan haberlere kısa süre sonra çıkıp gerçekmiş gibi cevap vermesi, Genel Başkanımızın söylemediği sözler üzerine yorum yapması siyasetin değil tıbbın konusudur. 
Aziz milletimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ne dediğini ve takdire şayan milli duruşunu gayet iyi bilmektedir. Kendi yalanlarına kendileri inanıp cevap veren hastalıklı kafaları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz."